Egy héten belül 22 alkalommal jelzett az alkoholszonda

2021. november 8. 11:30 | behir

Egy hét alatt huszonkét járművezetővel szemben intézkedtek ittasság miatt a rendőrök Békés megyében.

Békés megye útjain 2021. november 1. és 2021. november 7. között nyolc gépi meghajtású jármű vezetőjével és tizennégy kerékpárossal szemben kellett ittas járművezetés miatt intézkedniük a rendőröknek. Közülük egy biciklis balesetet is okozott, mert 2021. november 7-én 0 óra 30 perc körül Gyulán, a Szent István út és a Temesvári út kereszteződésében nem adott elsőbbséget egy személygépkocsi vezetőjének, és összeütköztek. A balesetben a 17 éves gyulai kerékpáros könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrség ismételten kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a szabályokat, és ittasan senki ne üljön a volán mögé! Kerékpárral is csak akkor induljanak el, ha képesek biztonságosan közlekedni! Ne veszélyeztessék magukat, utasaikat, illetve közlekedő partnereiket azzal, hogy ittasan vezetnek! A rendőrök a balesetek megelőzése, a közlekedésbiztonság javítása érdekében az ittas járművezetőkkel szemben is következetesen és határozottan intézkednek.

… hogy mindenki hazaérjen!

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Opauszki Zoltán: Öt-hét éven belül akár szintet ugorhatunk a turizmusban

A Békéscsabai Turisztikai Egyesület a közelmúltban tartotta közgyűlését a Szlovák Tájházban, ahol megtárgyalták Békéscsaba turizmusfejlesztési koncepcióját is. Az egyesület elnökével, Opauszki Zoltánnal erről, valamint a térségben rejlő turisztikai lehetőségekről beszélgetett a 7.Tv Csabai Forgatag című műsorában Csiffáry Zsuzsanna műsorvezető.
13:47
FEL