Édesanyját zaklató férfi és ittas sofőr miatt intézkedtek a megyei rendőrök

2021. október 27. 10:12 | behir.hu

A baleseteken túl más miatt is akadt dolga a rend őreinek.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a Békéscsabai Rendőrkapitányság október 26-án szabálysértési őrizetbe vett egy kondorosi férfit. A Békéscsabai Járásbíróság korábban megtiltotta neki, hogy felkeresse édesanyját. A férfi ennek ellenére elment hozzá Dobozra.  A rendőrkapitányság munkatársai a 20 éves férfit a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök október 26-án 6 óra 30 perc körül Békéscsaba külterületén. Egy személygépkocsi vezetőjénél pozitív értéket jelzett az alkoholszonda. A békéscsabai autóst a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrjárőrök elvették a 67 éves férfi jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.
 

További programok »

Kék hírek

Mikulással a biztonságért: Békéscsabán végzett közúti ellenőrzéseket a rendőrség

Folyamatosak a közúti ellenőrzések Békés megyében. Hétfőn, Békéscsabán, a szabályosan közlekedőket a Mikulás megjutalmazta, míg a szabálytalanokat megbüntette. Időközben a megyeszékhelyen elindult az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Műveleti Csoportjának éves ellenőrzési terve is, amelyben a rendőrség Magyarország egész területén, december 6-a és 12-e között közúti ellenőrzéseket végez.
17:00
FEL