Drogozott, mielőtt volán mögé ült a körözött, gyulai férfi

2022. augusztus 22. 18:10 | behir.hu

Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök egy gyulai autósnál, a drogteszt pozitív értéket mutatott nála. Emellett a férfit a bíróság körözte, mert nem kezdte meg büntetése letöltését. A rendőrség az ügy vizsgálatát most fejezte be.

Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrjárőrei egy megállított autóban 2021. november 11-én, 20 óra 30 perc körül Kétegyházán, a Hunyadi János utcában. A jármű vezetőjénél a drogteszt pozitív értéket jelzett. Emellett a helyszínen intézkedő rendőrök megállapították, hogy a 32 éves férfi ellen a Gyulai Törvényszék elfogatóparancsot adott ki, mert nem kezdte meg a büntetése letöltését. Ezért akkor őt a rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték – írja a police.hu.

A Gyulai Rendőrkapitányságon kábítószer birtoklása és járművezetés bódult állapotban bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás ellene. Az igazságügyi szakértői vizsgálat megállapította, hogy a gyulai férfi bódult állapotban vezetett és a lefoglalt anyag kábítószer. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségnek.

További programok »

Gyula

Kétezer fürdőbelépőt adományoztak a Vöröskeresztnek

A Gyulai Várfürdő vezetése évek óta kötelességének érzi az egészséges életmód promotálását. E küldetésük kapcsán már több ezer belépőjeggyel, és véradások szervezésével is segítik a Magyar Vöröskereszt munkáját.
2023. március 20. 15:30
FEL