Droggal utazó nővel és kerékpártolvajjal szemben is intézkedtek a rendőrök

2021. április 13. 11:08 | behir.hu

Garázdaság Gyomaendrődön, kábítószer gyanúját keltő anyag egy vonaton utazó nőnél, és kerékpárlopás miatt történt rendőri intézkedés Mezőberényben.

Garázdaság bűntett elkövetésével gyanúsítható férfit állítottak elő a rendőrök hétfőn, 12 óra 30 perc körül Gyomaendrődön. A férfi először személygépkocsival túl közel ment haragosához, ráhúzta a kormányt a háza előtt álló férfira, majd elhajtott. Ekkor a gyalogos férfi is beült az autójába és elindult otthonról. Kis idő múlva újra találkozott az őt veszélyeztető ismerősével. Szembe jött vele, majd kiszállt a kocsijából és feszítővassal a kezében szidalmazta, fenyegette őt. A megfélemlített férfi tolatni kezdett, mire haragosa felé dobta a feszítővasat. Nem találta el, így személyi sérülés nem történt, az autó sem rongálódott meg. A Szarvasi Rendőrkapitányság a fenyegetőzőt őrizetbe vette – olvasható a rendőrség honlapján.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság vonatkísérő rendőrei ugyanezen a napon, kora délután egy Budapestre tartó vonatról Gyoma állomáson leszállítottak egy nőt, mert zavartan viselkedett és kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak nála. A növényi törmeléket lefoglalták tőle és visszaélés kábítószerrel bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

Kerékpárlopással gyanúsítható férfit állítottak elő a rendőrök Mezőberényben. A 46 éves férfi a gyanú szerint két héttel korábban elvitte egy nő lezáratlan kerékpárját Mezőberényben, a Liget utcából, egy kerékpártárolóból. A rendőrök lefoglalták tőle a kerékpárt és visszaadják a tulajdonosának.

További programok »

FEL