Döntött a Fidesz – Folytatja Simonka György

A Fidesz országos választmánya január 16-i ülésén határozott az áprilisi parlamenti választás kormánypárti egyéni képviselőjelöltjeinek névsoráról. Dél-Békésben Simonka György indul a Fidesz-KDNP színeiben, aki úgy nyilatkozott, folytatják a munkát Dél-Békés fejlesztése és az itt élők segítése érdekében.

Békés megye 4-es számú választókerületében Simonka Györgyöt indítja a Fidesz-KDNP pártszövetség az április 8-i választáson.

– Készen állunk arra, hogy folytassuk a munkát, kitörjünk az eddigi mellőzött szerepünkből, és határozottan kiálljunk az itt élők érdekeiért. Ez ma már nem egy választási ígéret, eredményeink bizonyítják az elmúlt évek kitartó közös munkáját. Több milliárdos forrásból felújítjuk az óvodákat, iskolákat, egészségügyi és szociális intézményeket, út- és kerékpárút hálózatunkat, piactereinket, valamint ipari, gazdasági és turisztikai fejlesztésekbe kezdünk. Orosházának kiharcoltuk a tanuszodát, és felépítjük a városban a legmodernebb mozit, Mezőkovácsházának vadonatúj tornacsarnokot lobbiztunk ki, és már itt is a tanuszodáért folytatjuk a munkát. Több évtizedes adósságok rendezésébe kezdtünk körzetünk minden településén, és tovább építjük, szépítjük Dél-Békést, hogy a komplex térségfejlesztési koncepció, a Calendula Terv segítségével biztos munkahelyeket, biztos megélhetést és jövőképet nyújtsunk a dél-békésieknek, hogy jó legyen itt élni – nyilatkozta Simonka György az országos választmány tanácskozása után.

Békés megye 1-es választókerületben (Békéscsaba) Herczeg Tamás, a 2-esben (Békés) Dankó Béla, a 3-asban (Gyula) dr. Kovács József a Fidesz-KDNP egyéni jelöltje.

Megosztás:

Címke: , ,