Dohányboltban verte meg barátnője szeretőjét a gyomaendrődi férfi

2024. július 9. 11:15 | behir.hu

Súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Szarvasi Járási Ügyészség és vádiratában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt egy 31 éves büntetlen előéletű gyomaendrődi férfival szemben, aki féltékenységből bántalmazta riválisát.

A terhelt a vádbeli időben tudta meg, hogy a barátnőjének viszonya van egy másik férfival, ezért elhatározta, hogy megveri a riválisát. A terhelt ebből a célból jelent meg 2023. január 13-án, a délutáni órákban a sértett törzshelyén – egyben a barátnője munkahelyén -, egy gyomaendrődi dohánybolt kávézójában.

A féltékenység miatt erősen felindult állapotban lévő terhelt odament a helységben egyedül tartózkodó, a pult előtti bárszéken neki részben háttal ülő sértetthez és váratlanul oldalról egyszer ököllel megütötte őt a bal szeme környékén, melynek következtében a sértett hanyatt a kövezetre esett. Ekkor a terhelt a földön fekvő sértett fejének bal oldali részére – a szeme környékén – rátaposott. Ezt követően a terhelt átment az üzlet kávézóval egybeépült dohánybolt részbe és kérdőre vonta az ott dolgozó barátnőjét a sértettel létesített viszonya miatt, majd együtt távoztak onnan.

A bántalmazása következtében a sértett 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést, többszörös arccsonttörést szenvedett, amely műtéti beavatkozást is igényelt.

Forrás: Békés Vármegyei Főügyészség

További programok »

Itthon

Szarvas Város Napja – 302. születésnapját ünnepli a település

Kedden ünnepelték Szarvason a város újratelepítésének 302., és várossá nyilvánításának 58. évfordulóját. A napot a település három fontos helyszínén kezdték, az Erzsébet ligetben felavatták Sisi szobrát, majd a Letelepedési Emlékkövet koszorúzták meg az Ótemlomnál, ezt követően pedig zászlókat avattak a Történelmi Országközépnél.
2024. július 23. 16:39
FEL