Díjmentes vasúti utazás a Fővárosi Nagycirkusz cirkuszpedagógiai programjára

Az iskolás csoportok számára, idén októbertől a Magyar Köztársaság Kormánya a Fővárosi Nagycirkusz cirkuszpedagógiai programjára is biztosítja a díjmentes vasúti utazás igénybevételét  – olvasható az fnc.hu weboldalon.

A cirkuszpedagógia elfoglalta méltó helyét a közoktatási és köznevelési programok palettáján, a nagy országos múzeumok és az Országház mellett a Fővárosi Nagycirkusz rendhagyó óráira is díjmentesen utazhatnak az általános iskolák, szakiskolák, szakmunkásképző iskolák, gimnáziumok és szakközépiskolák nappali tagozatos tanulói az iskolák által szervezett csoportos utazásokon.

Októberi műsorok kifejezetten az általános és középiskolás korosztály számára lettek összeállítva, egy-egy meghatározó alkotás szerepel a magyar és világirodalom témaköréből. Fazekas Mihály Lúdas Matyija, valamint Shakespeare Rómeó és Júliája a cirkuszművészet eszközeinek segítségével elevenedik meg a Fővárosi Nagycirkusz porondján, s az előadásokhoz kapcsolódóan minden hétköznapra terveznek a Cirkusz munkatársai egy-egy különleges, interaktív, rendhagyó órát a diákoknak – tette közzé hivatalos weboldalán a Fővárosi Nagycirkusz.

Amennyiben az iskolás csoportok érdeklődését felkeltette a program, regisztrálni kell ezen a weboldalon. Ezt követően a Nagycirkusz munkatársai felveszik a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken, majd továbbítják az igényt a MÁV Zrt. felé, ahol megerősítik a kedvezményt.

Forrás: www.fnc.hu

Megosztás:

Címke: , ,