Dallal köszönti a magyar kultúra napját a Csabagyöngye

2016. január 22. 09:02 | Mikóczy Erika

Karácsony után a kultúra napjára is készített zenés videót a Csabagyöngye Kulturális Központ. A Téli dal szépszeműnek Illés Lajos és Majla Sándor szerzeménye.

A magyar kultúra napján, 2016. január 22-én ünnepli 3. születésnapját a Csabagyöngye Kulturális Központ. Az intézmény az elmúlt két évben kapott ezen a jeles napon (2014-ben az országban másodikként Közművelődési Minőség Díjat, 2015-ben Békéscsaba Kultúrájáért kitüntetést), idén azonban ő ad: Illés Lajos és Majla Sándor közös szerzeményének videóklipjét. A Téli dal szépszeműnek című, az M³ creative group által készített videóklip külön érdekessége, hogy a végén Majla Sándor székelyudvarhelyi költő 2015-ben bekövetkezett halála előtti utolsó interjúja látható. Ezt Békéscsabán adta tavaly, mintegy fél évvel halála előtt, s szintén a Csabagyöngyében működő M³ creative group vette fel.

A videó az intézmény Youtube csatornáján, ide kattintva érhető el:

">
, de szerepel a Csabagyöngye honlapján és Facebook oldalán is.

A Csabagyöngye Kulturális Központ 2013-as megnyitása óta karácsonykor eredeti, saját stúdiójában és munkatársaival készített dallal és annak videójával köszönti partnereit, látogatóit. Ezt a gyakorlatot egészítette ki ebben az évben a magyar kultúra napján.

Illés Lajos és Majla Sándor közös szerzeményei közül egyet már rögzítettek és készítettek rá videó klipet, 2014-ben, az videó végén lévő linkről, vagy

" target="_blank">ide kattintva tekinthető meg.

További programok »

FEL