Cukorbetegség szövődményének megelőzését segítő applikáció lett a nyertes

2023. június 1. 07:31 | behir.hu

A Végtagmentő Applikáció Kft. egészségügyi szolgáltatása nyerte az idén harmadik alkalommal megrendezett Bridge to Benefits 2023 - Mesterkurzus felelős vállalkozásokért programot - közölte a Budapesti Kereskedelmi Iparkamara (BKIK) szerdán az MTI-vel.

Az applikáció a cukorbetegség szövődményének megelőzését szolgálja, amelyhez kapcsolódik egy személyre szabott betegedukációs program is.

A BKIK által kezdeményezett és a Civil Impact Nonprofit Kft., valamint vezető hazai nagyvállalati, civilszervezeti, önkormányzati, felsőoktatási partnerek együttműködésével megvalósult programban gyakorlati képzéssel segítettek nyílt pályázaton kiválasztott tizenegy mikro-, kis- és középvállalkozást, közülük kilenc döntött úgy, hogy a képzés záróeseményén bemutatja a kéthónapos műhelymunka során kidolgozott projektjét.

A közlemény kitért arra, hogy a záróeseményen a győztesen kívül innovatív mentálhigiénés szolgáltatások, kreatív hulladék újrahasznosítás, feldolgozóipari, valamint építőipari fenntarthatóság, neurológiai diagnosztika támogatás, valamint turizmus témában mutattak be projekteket.

A legjobb projektötletek megvalósításának hátterét a következő 6 hónapban a BKIK, valamint a programban résztvevő egyéb szakértők, mentorok biztosítják inkubáció keretében, a nagyvállalati és civil partnerekkel együttműködve.

Forrás: MTI

További programok »

FEL