Csütörtökön kezdődik a II. NAK Szántóföldi Napok Mezőhegyesen

2018. szeptember 20. 06:26 | behir

Csütörtökön kezdődik a II. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow Mezőhegyesen, a szabadtéri kiállítást idén több mint 40 hektáron rendezik meg - mondta Umenhoffer Péter, a Mezőgazdasági Eszköz és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) marketing bizottságának elnöke az M1 aktuális csatornán szerdán.

Elmondta: a rendezvényen a Magyarországon megvásárolható legjobb mezőgazdasági gépek lesznek kiállítva, amelyeket a gazdák működés közben is láthatnak és akár vezethetnek is majd.

Az álló- és mozgógép kiállításon idén a kukoricatermelés lesz a központi téma, a szántástól a magágy előkészítésen át egészen az aratásig bemutatják a szántóföldi növény termesztését - tette hozzá Umenhoffer Péter.

További programok »

Gazdaság

Mit mond önről a digitális profilja? – 5 dolog, amire érdemes odafigyelnünk

A megfelelő tanulmányok és szakmai gyakorlat elengedhetetlen a kívánt állás megszerzéséhez, azonban ma már nem biztos, hogy csupán ezek elegendőek is. Napjainkban egyre fontosabbá válik az is, hogy meg tudjuk különböztetni magunkat a többi jelölttől: azaz legyen egy jól körülhatárolható, könnyen felismerhető személyes márkánk.
2019. július 19. 12:47
FEL