Csapatban állhatott dobogóra a kick-box vb-n a békéscsabai Viczián Dániel

2023. november 26. 18:27 | behir.hu

A portugáliai kick-box világbajnokságon a férfi csapat point-fighting küzdelmeiben a magyar férfi válogatott – benne a békéscsabai JALTE Debreczeni team versenyzőjével, Viczián Dániellel – a dobogó harmadik fokára állhatott.

A magyar csapat először Mexikó csapatát verte fölényesen 15 : 4 arányban, majd Bulgáriát is legyőzte 11 : 4 arányban. A magyarok a döntőbe jutásért a későbbi győztessel, az Amerikai Egyesület Államok csapatával mérkőztek meg, s ez már nagy falatnak bizonyult. 14 : 8-ra nyert az USA, amelyik a döntőben idegörlő mérkőzésen egy ponttal nyert Olaszország ellen.

Így a magyar csapat – Viczián Dániel, Zajácz Bence, Bálint Martin, Cselovszki Patrik – bronzérmes lett, szépen lezárva a magyar szempontból eredményes világbajnokságot – közölte a Békés Megyei Harcművész Szövetség.

További programok »

Sport

A Magyar Parasport Napját ünnepelték az Esélyben

A Magyar Parasport Napja alkalmából érzékenyítő programot szerveztek az Esély Pedagógiai Központ Vandháti úti intézményében. A csütörtök délelőtti rendezvényt a Fogyatékkal Élők Békés Megyei Sportszövetsége és a Vandháti Diáksport Egyesület szervezte a békéscsabai önkormányzat kezdeményezésére.
15:53
FEL