Családi összetartás Jaminában

A nyár utolsó vasárnapja a családoké volt Jaminában.

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Jaminai Családi Napot a Zsigmond utcai parkban. A rendezvényen a játszóház, a vidámpark és a színpadi programok mellett finom ételekkel várták az érdeklődőket, ezerkétszáz adag babgulyást osztottak ki a jelenlévőknek.

Szép számban gyülekeztek az érdeklődők vasárnap délben Zsigmond utcai parkban, ahol a rendezvény fővédnöke, Hanó Miklós alpolgármester köszöntötte a megjelenteket.

– A három helyi képviselő, Zelenyászkiné dr. Fábián Ágnes, dr. Csicsely Ilona és Kutyej Pál segítségével rendezzük meg ezt az egész napos programot, főzéssel, vásárosokkal és zenével. Ez a városrész mindig együtt mozgott, ez a családi program is jó alkalom, hogy ezt az összetartozást még szorosabbra fűzze – emelte ki Hanó Miklós alpolgármester, aki a program fővédnöke.
A szervezők ingyenes ebéddel várták az érkezőket, mintegy ezerkétszáz adag babgulyást osztottak ki az érdeklődőknek. A délután folyamán a Joker és a Sógorok együttes, karate bemutató, hastáncos csoport és Pasenko bohóc is szórakoztatta a kilátogatókat.

 

Megosztás:

Címke: ,