Csak karszalaggal lehet Eb-meccsre menni a Puskás Arénába

2021. június 1. 10:52 | behir

A magyar kormány és az MLSZ vállalása értelmében szurkolók előtt rendezik meg a tavalyról idén nyárra halasztott labdarúgó Európa-bajnokság budapesti mérkőzéseit. A stadionba való belépéshez az érvényes jegy mellett védettségi igazolványra vagy applikáción bemutatott igazolásra van szükség.

Fontos, hogy ezek meglétét nem közvetlenül a belépés előtt a stadionnál ellenőrzik, hanem a mérkőzésekre kilátogató szurkolók a találkozókat megelőző nap reggelétől kezdődően három különböző ponton mutathatják be papírjaikat (a védettségi igazolás mellett szükség van érvényes személyi igazolványra vagy útlevélre is). Ezen a ponton fogják megkapni azt a karszalagot, amellyel részt vehetnek az adott mérkőzésen.

A helyszínek: Groupama Aréna (B-lelátó, a Sas-szobor mellett), Dózsa György út (Városliget) és Papp László Budapest Sportaréna. Ezek a pontok a mérkőzések előtti napokon 8.00 órától 20.00 óráig tartanak nyitva, míg a meccsnapokon 7.00 órakor nyitnak és a második félidő kezdetekor zárnak. Minden mérkőzésre különböző színű karszalaggal lehet belépni, ezért azoknak, akik több mérkőzésre váltottak jegyet, újra be kell mutatniuk a papírjaikat. Mindenki kizárólag a saját karszalagját veheti át. A külföldről érkező szurkolók a repülőtéren is átvehetik a karszalagjaikat.
 
Azok, akik még nem vásároltak jegyet az Eb-re, június 2-án (szerdán) ismét megtehetik, miután az UEFA további belépőket tett elérhetővé az Európa-bajnokság mérkőzéseire, így a Puskás Arénában rendezett találkozókra is. Vásárolni ezúttal is az UEFA felületén lehet. A jegyeket a vásárlási sorrendben értékesíti az UEFA.
 
Június 4-én (pénteken) azok a szurkolók vásárolhatnak jegyeket, akik 2021 májusában visszaváltották belépőiket. Mivel azonban csak korlátozott számban érhetők el jegyek, nem garantált, hogy minden szurkolónak jut.
 

A Puskás Arénában június 15-én 18.00 órától Portugália, 19-én 15.00 órától Franciaország ellen játszik a magyar válogatott. Június 23-án Budapesten rendezik a portugál és a francia válogatott találkozóját, majd a csoportkör befejezése után egy nyolcaddöntőnek is a Puskás Aréna ad otthont.

Forrás: m4sport.hu

További programok »

FEL