Csabai Mérleg – mától a postaládákban

2016. január 28. 05:26 | Mikóczy Erika

Mától kerül a postaládákba a Csabai Mérleg legújabb, idei második száma, amelyet a behir portálról is elérhetnek.

A Csabai Mérleg legfrissebb számában felhívjuk olvasóink figyelmét: Önök is szavazhatnak arról, hogy mi legyen az Orosházi úti felüljáró neve.

Olvashatnak lapunkban az idei költségvetés tervezéséről, a Csaba kártyáról, arról, hogy megindult a forgalom a repülőhídon, és hogy milyen lehet majd a Munkácsy-negyed.  

Megtudhatják lapunkból, hogy mikor lesznek a fogadónapok a városházán, és mikor tartják a  nyílt napokat Békéscsaba általános iskoláiban.

Írunk a Csabai Mérlegben arról, hogy megújul a Jamina pálya, hogy igazi sportév elé nézünk, Suhajda Szilárd pedig másodszor is neki szeretne indulni a K2 csúcsának.

Beszámolunk a városi jótékonysági bálról és részletesen olvashatnak lapunkban a magyar kultúra napja köré szervezett eseménysorozatról. Gécs Béla jóvoltából azt is megtudhatják az újságból, hogyan a múlt század harmincas éveiben hogyan épült fel az egykori állomásépület.

Nyomon követhetik a Csabai Mérlegben azt is, milyen programok lesznek a következő hetekben, hova érdemes menni, ha kikapcsolódásra vágyunk, és közöljük a 7.Tv részletes műsorát is.

A Csabai Mérleg legújabb számát archívumunkban ide kattintva is megtekinthetik.

FEL