Csabai Mérleg – csütörtöktől a postaládákban

Csütörtöktől kerül a postaládákba a Csabai Mérleg legújabb, idei nyolcadik száma.

Csütörtöktől kerül a postaládákba a Csabai Mérleg legújabb, idei nyolcadik száma.

A Csabai Mérleg legfrissebb számából tájékozódhatnak, milyen programokat terveznek az idei Békéscsabai Vitézi Játékokra, és hogy az Omega együttes idei első szabadtéri fellépése lesz a békéscsabai.

Beszámolunk arról, hogyan fogadták az üzletek a boltzár eltörlését, és arról is, hogy örökbefogadott egy gólyát a Békéscsabai Médiacentrum.

Erdős Norbert az Európai Parlamentet, az ott folyó munkát igyekszik közelebb hozni olvasóinkhoz a Csabai Mérleg most induló sorozatában, de írunk arról is, mi történt az Európai Munkáltatói Napon Békéscsabán.

A 7. Tv stúdiójában beszélgettünk Tóth Péter zongoraművésszel, aki az idei tavaszi fesztivál záró koncertjét adta, és Gáncs Péterrel elnök-püspökkel, aki pedig a pünkösd lényegét ecsetelte. Olvashatnak lapunkban arról is, hogyan fogyott le több mint 50 kilót alig fél év alatt Mladonyiczki László.

Írunk arról, hogy készül a Korzó téren felállítandó óra, és hogy április 30-án nyit a fürdő. Ezúttal három kupont is találnak lapunkban: kedvezménykupont az Árpád fürdőbe, a CsabaPark étterembe és a Magyar Nemzeti Cirkuszba.

Békéscsaba anno rovatunkban dr. Réthy Pál emlékét idézzük fel. Beszámolunk továbbá az olimpikonok köszöntéséről, a Gyulai Pálinkafesztiválról, a Szarvasi Vízi Színház nyári programjairól.

Nyomon követhetik a Csabai Mérlegben, milyen programok lesznek a következő hetekben, hova érdemes menni, ha kikapcsolódásra vágyunk, és közöljük a 7.Tv részletes műsorát is.

Megosztás:

Címke: