Csabai Mérleg – csütörtöktől a postaládákban

2016. február 11. 07:25 | Mikóczy Erika

Mától kerül a postaládákba a Csabai Mérleg legújabb, idei harmadik száma.

A Csabai Mérleg legfrissebb számában beszámolunk a legutóbbi közgyűlés legfontosabb döntéseiről, és arról is, hogyan értékelték azokat a pártok képviselői és Szarvas Péter polgármester.

Írunk arról, hogy nyaranta Békéscsabán, az Andrássy úton kerekeznek a legtöbben, és hogy a következő időszakban újabb kerékpárutak építésére számíthatunk.

Olvashatnak lapunkban a gerlai kastélyról, arról, hogy élnek a Csaba kártya kedvzeményei, hogy vasárnap is nyitva tart Békéscsabán a piac, és hogy 285 millió forintból energetikai fejlesztés valósult meg a Degré utcai gyermekotthonban.

Bemutatjuk a Békéscsaba Kultúrájáért kitüntetésben részesült Mlinár Pált, és a Szeretlek Békéscsaba Egyesületet, és megtudhatják lapunkból azt is, hogy közel negyven évet töltött a Linamar szolgálatában, de most visszavonul Ivanics János.  

Két kupont is találnak a lapban olvasóink, az egyiket az Árpád fürdőben használhatják fel kedvezményes strandolásra, a másikkal a CsabaPark éttermében étkezhetnek kedvezményesen.

Írunk arról, hogy műtétek sorozata vár Vámosi Petikére, akinek Márk Krisztina segít, és hogy jótékonysági gálát szervez Kara Tünde gyógyulásáért a Jókai színház.

Beszámolunk a farsang köré szervezett rendezvényekről és a Bárka estről, Gécs Béla jóvoltából pedig azt is megtudhatják az újságból, hogy élt itt valamikor egy török cukrász.  

Nyomon követhetik a Csabai Mérlegben, milyen programok lesznek a következő hetekben, hova érdemes menni, ha kikapcsolódásra vágyunk, és közöljük a 7.Tv részletes műsorát is.

 

FEL