Csabai és gyulai gyermek vízilabdacsapat a vásárhelyi jótékonysági tornán

2024. január 23. 15:48 | behir.hu

A Csabai Csirkefogók a Gyulai Vízilabda Klubbal közös baby korosztályos csapata mutatkozott be az első alkalommal megrendezett Jótékonysági Hólabda Tornán, Hódmezővásárhelyen.

Az első alkalommal kiírt jótékonysági tornán nyolc gárda versengett, két csoportban. A Szilvásy Attila, Csabai Zoltán edzőpáros vezette Csabai Csirkefogok-Gyulai VK gárdája elsőként a Szentesi VK fiú együttesével találkozott. Fiataljaink 3:3-ig derekasan helytálltak, ám a folytatásban a védekezésbe gyakran hiba csúszott, amit alátámaszt az is, hogy ellenfelük öt alkalommal is büntetőt dobhatott.  Végül a szentesiek 9–3-ra nyertek, a mieinknek pedig az volt adott, hogy az 5–8. helyért folytathatják.

Az alsóházban a csabai-gyulai közös alakulat a Csongrádi VVSE együttesével folytatta. Ekkor már jóval nagyobb odafigyeléssel játszott a csapat, hamar jelentős előnyre tettek szert és 12–2-re nyertek. A gornát végül az ötödik helyen zárta a csabai-gyulai csapat.

– Nagyon klasszul megrendezett torna volt a hódmezővásárhelyi esemény, amilyenben még soha nem volt része fiataljainknak. A torna előtt volt ünnepélyes bevonulás, Himnusz, működött egy büfé, ahol a gyerekek térítésmentesen kaptak üdítőt, szendvicset, csokoládét. Kisebb program is volt a meccsek között táncosokkal, gitárzenével - nyilatkozta Szilvásy Attila a csabai és gyulai gyerekekből álló csapat egyik edzője.

Forrás: csabapolo.hu

 

További programok »

FEL