Csabai dobogós helyezések az U18-as dobó bajnokságról

2021. március 23. 17:39 | behir

Baukó Petra és Csizmazia Áron diszkoszvetés versenyszámban szerepeltek eredményesen a hétvégi, szombathelyi megmérettetésen.

– A Szombathelyen megrendezett U18-as Téli Dobó Magyar Bajnokságon két érmet nyertek versenyzőink. Solticz Kálmán és Szebegyinszki Richárd edzőpáros versenyzői, Csizmazia Áron és Baukó Petra téli felkészülése jól sikerült, amit az egyéni csúccsal elért érmes helyezéssel is bizonyítanak – áll a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club közleményében.

Baukó Petra diszkoszvetés versenyszámban harmadik helyezést ért el 37.99 méterrel, Csizmazia Áron – szintén diszkoszvetésben (1,5 kilogramban) – második helyezett lett 49.44 méteres eredményével.

– Színvonalas versenyen vettünk részt az országos programsorozat Délkelet Magyarországi Régió pályaversenyén, az atlétikai klub gyermekversenyzőivel – olvasható a közleményben.

A csapatot az Erzsébethelyi iskolában Debreczeni Dezső tanár, edző készítette fel a versenyre, amelyet a járványveszély miatt szabadtéren rendeztek meg. A nyolcfős csapatokat U11 (9-10 évesek) és U13-as (11-12 évesek) korosztályokban értékelték  az atlétika alapjait szolgáló ügyességi és futószámokban. A versenyen a klub utánpótlás-iskola csapata 3. helyezést ért el. 

Forrás: Kopp Békéscsabai Atlétikai Club

További programok »

Itthon

Ismét meghosszabbodik az oltási akció

A nagy sikerre való tekintettel december 12-ig meghosszabbította a kormány az oltási akciót, így a jövő héten is minden nap előzetes regisztráció, illetve időpontfoglalás nélkül vehető fel a vakcina első, második vagy harmadik, megerősítő dózisa. Békés megyében továbbra is hat helyszínen várják az oltásra jelentkezőket.
16:49
FEL