Csabai Csirkefogók - Két szoros meccsen egygólos győzelem a rájátszás nyitányán

2023. február 12. 10:33 | behir.hu

A gyermek I. korosztályúak a vidékbajnokság Délkeleti csoportjában az alapszakasz lezárása után szombaton rákanyarodtak a rájátszásra. A korábbi eredmények után a csapat a felsőházba (Piros csoport) került, ahol az első körben a csongrádiakkal, majd a Cegléddel találkoztak.

A szombati esemény házigazdája a viharsarki klub volt, így a békéscsabai Árpád fürdőben került sor a fordulóra.

Csabai Csirkefogók VK–Csongrádi VVSE 13–12 (4–3, 4–2, 2–4, 3–3)

Vidékbajnokság, Délkeleti csoport, gyermek I. korosztály, rájátszás, első kör, Békéscsaba. V.: Tóth Sándor, ifj. Kádár József. Békéscsaba: Gyuricza – Such, Suhajda Z. 2, Laurinyecz, Zimbran 1, Pónya O. 2, Pallag 2. Cs.: Földi, Orosz R. 1, Rácz 4, Csüllög 1, Nagy Á, Szlúka. Edző: Katona Péter. Gól emberelőnyből: 9/5, ill. 9/4. Büntetők: 0/0, ill. 2/0.

Csabai Csirkefogók VK–Ceglédi VSE 7–6 (1–1, 2–2, 2–1, 2–2)

Vidékbajnokság, Délkeleti csoport, gyermek I. korosztály, rájátszás, első kör, Békéscsaba. V.: Tóth Sándor, ifj. Kádár József. Békéscsaba: Gyuricza – Suhajda Z. 1, Szatmári L. 1 (1), Bazsó 1, Szathmáry Zs., Zimbran 1, Pallag 2. Cs.: Krizsán (kapus), Such, Földi, Laurinyecz, Orosz R. 1, Orosz B., Fölker, Nánási, Szlúka, Nagy Á. Edző: Katona Péter. Gól emberelőnyből: 5/1, ill. 6/1. Büntetők: 1/1, ill. 0/0.

– Tavaly december közepe óta nem játszott csapatunk hivatalos, éles mérkőzést sem az országos-, sem a vidékbajnokságban, most nagyon kapóra jött, hogy hazai környezetben „próbálkozhattunk”. A vidékbajnoki sorozatban az alapszakasz után felkerültünk az erősebb, Piros csoportba, itt már nincsenek könnyű találkozók. Ez meg is látszott az eredményeken, két nagyon szoros csata után nyertünk. Mindkét derbi előtt kihangsúlyoztam, hogy ma a védekezésre kell a nagyobb hangsúlyt fektetni. Bár a Csongrád ellen is mindössze egyetlen gólkülönbséggel nyertünk, ám mégis ez volt a könnyebb meccsünk, amelyen sokat forgathattam a csapatot. Itt még nem volt tökéletes a védekezésünk, viszont a második találkozón már sokkal stabilabbá vált, ennek köszönhetően győztünk. Annak külön örülök, hogy mindenki jól teljesített, ami jól jel a közelgő országos bajnoki folytatás előtt – foglalta össze a rájátszás első körét Katona Péter edző. 

További eredmények: Kecskeméti Sportiskola–Ceglédi VSE 5–8. Csongrádi VVSE–Kecskeméti Sportiskola. 8–13. A rájátszás első körének (1-2. forduló) állása a Piros csoportban: 1. Csabai Csirkefogók VK 6, 2. Ceglédi VSE 3, 3. Kecskeméti Sportiskola 3, 4. Csongrádi VVSE 0. (Azonos pontszám esetén az egymás elleni mérkőzés dönt.)

Forrás: csabapolo.hu

További programok »

FEL