Cirkuszjegyet kaptak a pillangókészítő gyerekek

2018. október 22. 11:25 | behir

A gyermekeknek meghirdetett pillangókészítő verseny eredményhirdetésére és díjkiosztóra várták az alkotókat a Jókai Színház aulájába október 19-én 15 órakor.

A hagyományoknak megfelelően, a Békéscsabai Jókai Színház Kocsák Tibor-Bozsó József: KUKAC KATA KALANDJAI című musicaljének bemutatásához kapcsolódva játékkészítő versenyt hirdetett a színházlátogató gyermekeknek. A pályázaton résztvevőket Seregi Zoltán, a színház igazgatója köszöntötte, megemlítve, hogy a teátrum fontos célja a fiatalok színházlátogatásainak elősegítése, a gyermekek játékos bevezetése ebbe a varázslatos világba. Kiemelte a pályázók ötletességét, kreativitását és megköszönte a szülők segítségét, támogatását a különböző pillangók elkészítésében.

A játékon résztvevő minden gyermek díjat kapott, kétszemélyes belépőjegyet a Fővárosi Nagycirkusz karácsonyi Szikramanók című előadására. A díjkiosztót színesítette a mesemusical két szereplőjének jelmezes fellépése, akik átadták a különdíjakat, valamint a gyerekekkel közös fotókat készíthettek róluk a szülők. Ezután pedig egy klasszikus uzsonnával, vajas kaláccsal és kakaóval vendégelték meg a résztvevőket. A zsűri különdíját kapta Rácz Attila, Apáti Szonja, Szabó Áron, Fábián Zoé, Móga Zsófia, Eszenyi Gergő Noel, Ökrös Nándor, Rácz Hanna, Sándor Adrienn, valamint Dancs Dóra. 

 

Forrás: Jókai Színház

További programok »

FEL