Bővül az időpontfoglalás az orosházi kórházban

2024. május 14. 16:13 | behir.hu

A Járóbeteg Irányító Rendszer (JIR) márciusi bevezetése óta sok visszajelzés érkezett az orosházi kórházba az időpontfoglalásról és a rendszer működéséről. Ezen jelzéseket és a saját tapasztalalataikait is összegezték, és ennek alapján a minél gyorsabb és hatékonyabb ügyintézés érdekében bővítik a hívások idősávját, erősítik az emailes időpontfoglalást a magánszemélyeknek és a cégeknek, valamint új funkcióként a leggyakrabban felmerült kérdésekre is válaszolnak weboldalukon.

2024. május 15-e, szerdától 30 perccel kibővítik a időpontfoglalásra lehetőséget adó hívások idősávját az Orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézetben. Ennek alapján időpontot munkanapokon a +36 68 411-166-os központi számon az 597-es és a 697-es melléken 06:30-tól immár 15:00 óráig lehet foglalni. (A pszichiátriai szakrendelés, a fogászat, a CT, az ifjúsági egészségügy és a nőgyógyászati ultrahang kivételt képez, ott a korábbi melléken lehet időpontot foglalni).

Emailes időpontkérés - munkáltatóknak is javasolt

A tapasztalatok szerint a munkaalkalmassági vizsgálatokhoz szükséges tüdőszűrésnél a nagyobb foglalkoztatók egyszerre több munkavállalónak is kérnek vizsgálati időpontot. Ez a folyamat telefonon hosszú időt vesz igénybe, ezért kérik a cégeket, hogy a csoportos tüdőszűrési időpont kéréshez az orosházi kórház emailes időpontfoglaló rendszerét használják! Az idopont@ohk.hu e-mail címre várják a vizsgálatra érkező munkavállalók adatait.

Néhány hete a magánszemélyek is használhatják időpontkérésre az idopont@ohk.hu e-mail címet, így nem kell várni a telefonhívás kapcsolására, hisz az email megírása és elküldése nem kötött időhöz.

GYIK - mindenre válaszolunk

A Járóbeteg Irányítási Rendszer (JIR) működéséről, a telefonos és emailes időpontfoglalásról, a sorszámhúzás és a Betegfelvételi Irodában történő ügyintézés menetéről, valamint a rendelőbe történő behívásról készítettek egy Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) oldalt, amit ide kattintva talál a kórház weboldalán.

További programok »

FEL