Bőröndöt talált, hazavitte, a rendőrök megtalálták

2019. február 7. 16:51 | behir

Utazótáskát talált egy férfi Békéscsabán, egy parkolóban. A bőröndöt nem adta vissza a tulajdonosnak, hanem hazavitte. A rendőrök azonosították a férfit és lefoglalták tőle a táskát.

Békéscsabán, a vasútállomás melletti parkolóban felejtette utazótáskáját egy nő január 25-én délután. Miután bejelentést tett a rendőrségen, a rendőrök megnézték a parkoló közelében működő térfigyelő kamerák felvételeit. Ezeken látták, hogy egy férfi az autójába teszi az utazótáskát, majd elhajt. A nyomozók azonosították az 51 éves békési férfit és február 6-án házkutatást tartottak nála. Az ellopott bőröndöt a benne lévő összes dologgal együtt megtalálták és visszaadtak a tulajdonosának. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Két Békés megyei fürdő vesz részt a Strandok éjszakáján

Július 26-án tartják a Strandok éjszakáját, a 10. évét ünneplő rendezvényhez idén több mint 40 fürdő csatlakozott országszerte – mondta el a szentendrei V-8 Uszoda és Szabadidő Központban tartott keddi sajtótájékoztatón Boros László Attila, a Magyar Fürdőszövetség elnöke.
2019. július 16. 16:05
FEL