Bohus Ricsi búcsúzott 100 méter gyorson

2016. augusztus 9. 16:47 | Varga Diána

Nem jutott tovább a férfi 100 méteres gyorsúszás előfutamából Bohus Richárd. A békéscsabaiak úszója a negyedik futamban ugrott vízbe, a jó rajt után egyéni csúccsal, 48.86-os idejével a második helyre csúszott. Ám ez a teljesítmény az erős mezőnyben csak a 24. helyre volt elég, így Bohus nem folytathatja a középdöntőben. Bohus vasárnap még versenyezhet a 4x100 méteres vegyes váltóban, mivel jobb időt úszott a számban induló másik magyarnál, Kozma Dominiknál, aki 48:92-es idejével a 26. lett.

"Ez most eléggé fájt. Főleg a végén. Az utolsó öt méteren úgy éreztem, hogy már csak a hullámok vittek be. Hamar kezdtem el hajrázni, úgy gondoltam, elég lesz, de nagyon elsültek a lábaim a végére. Egy picit jobbat szerettem volna, de szerintem ez egy elég jó idő" - értékelt a 23 éves Bohus az MTI-nek.

"Lehetett volna jobb is, nem igazán ment most, egyszerűen nem állt össze ez a dolog. A kétszáz és a száz annyira más ritmus, hogy egyszerűen összezavart. Jövőre átgondoljuk, melyiket válasszuk" - nyilatkozta a 25 esztendős Kozma a távirati irodának.

V.D./MTI

Ezek is érdekelhetik

FEL