Betörőt fogtak Körösladányban

2021. augusztus 25. 09:17 | behir.hu

Körösladányban és Medgyesegyházán bűncselekmény gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

Betörésről értesítették 2021. augusztus 24-én 20 óra 45 perc körül Békés megyében a rendőrséget. Körösladányban, egy házba akart bejutni egy férfi, aki az épület ajtajait is megpróbálta feszegetni. A bejelentéstől számított néhány perc alatt a rendőrök a helyszínre érkeztek és elfogtak egy körösladányi férfit. A rendőrjárőrök a 42 éves férfit előállították a Szeghalmi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A rendőrök azt is vizsgálják, hogy a férfi más hasonló vagyon elleni bűncselekményt követhetett-e el.

Medgyesegyháza külterületén 2021. augusztus 24-én 22 óra után néhány perccel a rendőrjárőrök megállítottak egy kerékpárral közlekedő férfit. Az ellenőrzéskor a 24 éves medgyesegyházi férfi ruhájában kábítószer gyanúját keltő zöld növényi törmeléket találtak. A gyorsteszt pedig kábítószer-fogyasztást jelzett nála. A fiatal férfi ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság nyomozói kábítószer birtoklása gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást és szakértő bevonásával vizsgálják a lefoglalt őrlemény kábítószer hatóanyag-tartalmát.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Formálódik a békéscsabai klímastratégia

A város klímastratégiájáról szóló konferenciának adott otthont a Csabagyöngye Kulturális Központ. A csütörtökön délelőtt tartott szakmai fórumon az is elhangzott, hogy a békési megyeszékhelynek nincs szégyenkezni valója, sőt sok tekintetben az élvonalban található.
16:35
FEL