BENIIPOWA közönségtalálkozó a CsabaParkban

2018. augusztus 23. 11:24 | Kovács Andrea

A fiatalok körében rendkívül népszerű vloggerrel, BENIIPOWA-val találkozhattak rajongói Békéscsabán.

A gyulai származású 20 éves Nagy Benedek, azaz BENIIPOWA, ismert névnek számít a magyar youtube-közösségben. Első csatornáját 2012-ben indította el, ahol aktívan gyártotta a videókat egészen 2013 tavaszáig, különböző számítógépes játékok játékmenetéről készített tartalmat. Hároméves szünet után - 2016 óta - ismételten heti szinten tölt fel ilyen videókat csatornájára. A youtuber 2018. júliusában elérte a 400 ezer feliratkozót, amellyel jelenleg 13. helyen áll a magyar videósok körében (a TOP 10-ben pár ismert név: PamKutya Videómánia, TheVR és luckeY ).

A videós 2017. július 12-én elindította a VLOG-csatornáját is, ahol a nézők betekinthetnek életének azon pillanataiba, amikor előveszi a kameráját és megörökíti egy napját, vagy bármilyen vicces szituációt, ami vele történik. BENIIPOWA továbbá kihívásokat teljesít, különféle sportágakat próbál ki, vagy éppen beszámol külföldi útjairól. A VLOG műfajban is egyre nagyobb a népszerűsége, hiszen egy év alatt több mint 200 ezer feliratkozóval rendelkezik a második csatornáján.

 

 

A CsabaParkban tartott közönségtalálkozón fiatal rajongói többek között sportmúltjáról is kérdezték BENIIPOWA-t. A népszerű vlogger elmondta: tíz évig Gyulán, majd két évig Békéscsabán úszott. Elárulta, hogy már inkább az extrém sportok érdeklik, a snowboard és a wakeboard tartozik a kedvencei közé.

A youtuber védjegye sem maradhatott el az eseményen: a rajongók kérésére Beni a CsabaParkban is csinált egy hátraszaltót.

 

 

 

 

További programok »

Békéscsaba

Isten műhelyében – megnyílt Zsombori Árpád kiállítása

A Békés Megyei Könyvtár soron következő kiállítása a húsvéthoz közeledve, "isteni ihletésű". Zsombori Árpád képzőművész anyagában a bibliai történeteket dolgozta fel nem mindennapi módon. A tárlat az április 1-jén megtartott Teadélután a Békés Megyei Könyvtárban című programsorozat része.
2023. április 1. 18:27
FEL