Egyetemre készülő diákoknak szólt a Felvételizők Napja

2023. november 8. 12:14 | Fajó Attila

Békéscsaba legnagyobb bevásárlóközpontjában szervezték meg ismét a Felvételizők Napját. A leendő egyetemistáknak a Gál Ferenc Egyetem mutatta be képzési kínálatát.

– Mit ér a tudásunk, ha nem osztjuk meg senkivel – mondta el megnyitó beszédében dr. Árpási Zoltán, a Gál Ferenc Egyetem dékánja. Kiemelte: az egyetem több éve szervezi meg a Csaba Centerben a leendő egyetemistáknak szóló Felvételizők Napja elnevezésű rendezvényét, amellyel segtséget kívánnak nyújtani az egyetemi évekre készülő fiataloknak.

A szerdai napra a szarvasi székhelyű pedagógia kar, a szegedi teológiai kar, a gyulai egészség- és szociálistudományi kar, valamint a békéscsabai gazdasági kar különféle bemutatókkal, játékos vetélkedőkkel és látványosságokkal készült. Az érdeklődők hasznos információkkal gazdagodhattak és nyerhettek bepillantását az egyetem folyó tudományos életbe és egyéb oktatási programokba. 

 

Varga Tamás alpolgármester az eseményen arról beszélt, hogy a Gál Ferenc Egyetem aktív szereplője vármegyeszékhely közéletének. Mint mondta: olyan minőségi oktatás, illetve tudományos kutatómunka folyik az intézményben, amely az ott tanulóknak biztos alapot ad a munkaerőpiaci elhelyezkedés során. 

Galéria

További programok »

FEL