Békésen autós, Csabán rolleres balesetek miatt helyszíneltek a rendőrök

2023. szeptember 27. 11:11 | behir.hu

Három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget Békésben kedden.

Békés külterületén 8 óra körül egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy forgalmi okból lassító autónak. A balesetben minkét jármű vezetője nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett – tájékoztatott szerdán délelőtt a rendőrség.

Békéscsabán, az Andrássy úton 16 óra 15 perc körül egy rolleres a járdán gyalogost ütött el. A nő megsérült, de állapota nem súlyos. Két órával később szintén Békéscsabán, a Baross utca és a Kis-Tabán utca kereszteződésében egy rolleres, miközben a járdáról kihajtott az úttestre, nekiütközött egy személygépkocsinak. A kétkerekű járművön két tizenéves állt, az ütközéskor elvesztették az egyensúlyukat, elestek és az egyik fiú könnyű sérülést szenvedett.

További programok »

Kék hírek

Ismerőse banki adataival vásárolt magának telefont a szentesi férfi

Információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában elzárás büntetés kiszabására tett indítványt egy 32 éves büntetett előéletű, különös visszaesőnek minősülő, jelenleg is más ügyből kifolyólag letartóztatásban lévő szentesi férfi ellen, aki bankszámlához tartozó belépési kódok jogosulatlan felhasználásával okozott kárt a bankszámla tulajdonosának.
10:08
FEL