Békéscsabáról is indul élményvonat Bécsbe az adventi időszakban

2021. október 22. 13:36 | behir.hu

A nyári, balatoni túrák után most a bécsi, adventi vásárra lehet utazni a MÁV Rail Tours révén.

A MÁV Rail Tours Kft. 2021-ben három alkalommal indít élményutazást a bécsi adventi vásárba. A kínálatban a budapesti mellett egy szegedi és egy békéscsabai indulású járat kapott helyet – tájékoztatta szerkesztőségünket a Máv Rail Tours. A vonatokban bárkocsi és étkezőkocsik közlekednek, ahol igazi karácsonyi hangulatban várja a vendégeket.

A november 27-én induló Napfény Advent Expressz Szegedet köti össze a császárvárossal, további felszállási lehetőséget kínálva Kistelek, Kiskunfélegyháza, Kecskemét, Nagykőrös és Cegléd állomásain.

December 4-én indul útnak a Körös Advent Expressz, mely Békéscsaba, Mezőberény, Gyoma, Mezőtúr, Szolnok és Cegléd állomásokról kínál átszállásmentes kapcsolatot Béccsel.

Bécsben fakultatív programokon is részt vehetnek a vendégek: gyalogos és nosztalgia villamosos városnézés közül lehet választani, de önállóan is fel lehet fedezni a várost.

Az idei nosztalgia- és élményutazások, rendezvények kínálatát a MÁV Rail Tours oldalán lehet megtekinteni.

További programok »

Itthon

Számos rendelet hatályát meghosszabbította a kormány a háború miatt

Június 1-jével lejár a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet Magyarországon, a május 26-ai Magyar Közlöny alapján azonban számos ezen időszak alatt hozott rendeletet meghosszabbít a kormány, több helyütt helyettesítve a járvány miatti veszélyhelyzetre való hivatkozást "az Ukrajna területén fennálló fegyveres konfliktusra, illetve humanitárius katasztrófára tekintettel, valamint ezek magyarországi következményeinek az elhárítása érdekében" bevezetett veszélyhelyzettel.
10:30
FEL