Békéscsabán és Szarvason intézkedtek a rendőrök

Békéscsabán járművezetéstől eltiltott férfit vettek őrizetbe, Szarvason és Békéscsabán pedig ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2017. augusztus 5-én szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. Segédmotoros kerékpárt vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség 2017. augusztus 22-éig a járművezetéstől eltiltotta. A rendőrök 9 óra 15 perc körül Békéscsabán, a Mazán László utcában igazoltatták. A 41 éves békéscsabai férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Szarvas külterületén 2017. augusztus 5-én, 9 óra 15 perc körül egy személyautó letért az útról és egy oszlopnak, majd egy kerítésnek ütközött. Senki nem sérült meg, de a szonda alkoholfogyasztást jelzett a jármű vezetőjénél. A rendőrök előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre a férfit. Jogosítványát elvették és büntető feljelentést tettek ellene.

Újkígyóson, a Kossuth utcában 2017. augusztus 5-én, 20 óra körül lesodródott az útról, majd kerékpártárolóknak és egy fának ütközött egy személygépkocsi. Az autó vezetője elment a helyszínről. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 22 óra után néhány perccel előállították azt a férfit, aki a gyanú szerint a járművet vezette. Nem sérült meg, de az alkoholszondás mérés és az orvosi vizsgálat eredménye szerint ittas volt, ezért büntető feljelentést tettek ellene és a vezetői engedélyét bevonták.

Forrás: police.hu

Megosztás:

Címke: , ,