Békéscsabán május 4-től változik az ügyeletes óvodák működési rendje

2020. április 25. 11:20 | behir

Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere a hivatalos közösségi oldalán jelentette be, hogy május 4-től a városban változik az óvodák működési rendje. A változás az ügyeletes óvodák működését és az elviteles ételek átvételi pontjait érinti.

Szarvas Péter közölte, hogy május 4-től az óvodai felügyeletet a Zöldoviban, a Százszorszép Óvodában és a Kazinczy-lakótelepi Óvodában fogják biztosítani Békéscsabán.

2020. március 18. naptól valamennyi önkormányzati fenntartású óvoda és bölcsőde felügyeletet biztosító feladatellátást végez. A felügyeleti ellátásban részesülők körét a szülői nyilatkozatok alapján az intézményvezető bírálja el folyamatosan. Fontos tudnivaló, hogy a felügyeleti ellátás igénybevételét a szülőnek az ellátás megkezdését megelőzően 2 nappal szükséges jeleznie az intézményvezető számára. 

Mint azt Szarvas Péter polgármester bejelentette, az óvodai étkezés továbbra is a gyermek saját óvodájában igényelhető.

– A szülő a gyermek étkezési térítési díját a nevelési év során korábban megállapítottak szerint köteles fizetni. A megrendelt étel egyszerhasználatos csomagolásban 11.00 -12.00 óra között vehető át a Hajnal Utcai Óvodában, a Tündérkert Óvodában, a Zöldoviban, a Kazinczy-lakótelepi Óvodában, a Százszorszép Óvodában, valamint a gerlai és a mezőmegyeri telephelyeken - tudatta Békéscsaba polgármestere.

További programok »

FEL