Békéscsabán is támogatják a cégek informatikai modernizálását

2017. január 23. 06:45 | Varga Diána

Megjelentek a vállalkozások infokommunikációs fejlesztéseit vissza nem térítendő forrásokkal támogató pályázatok. Ezekről, valamint a hatékony és sikeres céges működés növelését elősegítő informatikai megoldásokról is szó lesz a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ingyenes békéscsabai rendezvényén, melyen minden résztvevő ajándékot kap.

A vállalkozásoknak szóló rendezvényen a résztvevők megismerhetik a vállalati működés hatékonyságát növelő legfrissebb infokommunikációs technológiákat (IKT), és az informatikai szektorban működő vállalkozások szakértőinek előadásain keresztül megtanulhatják kiaknázni az elektronikus gazdaságban rejlő lehetőségeket.

Mindezt a szakzsargont nélkülözve, a cégvezetők napi munkájának kihívásait és körülményeit szem előtt tartva, hétköznapi példákon keresztül segítik az előadók, valamint a vállalati ügyfelekkel dolgozó kiállítók.

A Modern Vállalkozások Programja elnevezésű projekt keretében megvalósuló rendezvénysorozat célja a szemléletformálás azáltal, hogy a gazdaság szereplői számára demonstrálja: egy vállalkozásban a gazdaságos és hatékony működéshez, ezáltal a vállalkozás versenyképességének növekedéséhez járul hozzá a korszerű eszközök és technológiák bevezetése.

A rendezvény keretein belül megismerhetők továbbá a fejlesztésekhez kapcsolódó pályázati lehetőségek, valamint az IKT tanácsadókból álló országos hálózat. Az IKT tanácsadók a vállalkozás díjmentes auditálása után javaslatokat tesznek a különböző fejlesztésekre. A szakértői értékelés és a fejlesztések eredményeként a cégek megkaphatják a Digitálisan Felkészült Vállalkozás minősítést, amely különböző vállalati informatikai pályázatokon 5 százalékponttal magasabb vissza nem térítendő támogatást jelent számukra.

A rendezvény helyszíne: Phaedra Rendezvényközpont (5600 Békéscsaba, Irányi u. 10.)

Időpontja: 2017. január 26. (csütörtök)

Regisztráció: 830-tól

Első előadás kezdete: 900 órától

A rendezvény díjmentes, de a helyek korlátozott száma miatt előzetes regisztrációhoz kötött. A részletes program és a regisztrációs felület elérhető a következő honlapon: link.

FEL