Békéscsabán, Battonyán és Békéssámsonon balesetnél helyszíneltek a rendőrök

2020. október 8. 09:41 | behir

Békés megyében, 2020. október 7-én a 44-es számú főút Békéscsaba és Gyula közötti szakaszán történt halálos baleseten kívül további két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Mint arról korábban beszámoltunk, a 44-es számú főút Békéscsaba és Gyula közötti szakaszán, Békéscsaba határában, a Gyulai úti körforgalomban 2020. október 7-én 15 óra 20 perckor egy tehergépkocsi összeütközött egy kerékpárossal. A kerékpáros a helyszínen meghalt.

Battonyán, a Fő utcában 8 óra körül egy elektromos kerékpárral közlekedő férfi egy álló autó ajtajának hajtott. A férfi elesett és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

 

A békéssámsoni baleset (fotó: police.hu)

 

Békéssámsonon, a Munkácsy utcában 15 óra körül egy segédmotoros kerékpárral közlekedő nő letért az útról és nekiütközött egy ház falának. A balesetben a jármű vezetője, aki nem rendelkezett jogosítvánnyal, könnyebben megsérült.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2020. október 7-én 20 óra 15 perc körül Gyulán, a Kossuth Lajos utcában elfogtak egy 36 éves férfit, aki ellen az egyik fővárosi kerületi bíróság önbíráskodás bűntette miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök értesítették a körözést elrendelő bíróságot, és őrizetbe vették a gyulai férfit.

Forrás: police.hu

További programok »

FEL