Békéscsabán, a Málnás utcában téglatörmelékkel dobott meg egy autót egy férfi

2021. július 17. 09:05 | behir

Békés megyében 2021. július 16-án személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békés megyében két helyen is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. július 16-án. Először 10 óra 15 perc körül Békéscsabán, az Orosházi úton ellenőriztek egy személygépkocsi-vezetőt. Ezután 14 óra körül Gyomaendrődön, a Selyem úton állítottak meg egy kombájnnal közlekedő férfit. Mindkét járművezetőnél alkoholfogyasztást jelzett a szonda és a további légalkoholmérések is igazolták azt, hogy ittasan vezettek. A rendőrjárőrök a két férfi jogosítványát elvették és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy 68 éves férfi ellen, mert 2021. július 16-án 17 óra 30 perc körül Békéscsabán, a Málnás utcában egy téglatörmelék-darabbal megdobott egy közlekedő személygépkocsit. A tégla az autó bal oldalát találta el, senki nem sérült meg. A férfi úgy gondolta, hogy túl gyorsan ment a személyautó, ezzel magyarázta tettét. A rendőrség közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei 2021. július 16-án előállítottak egy 38 éves nőt, aki a gyanú szerint 2021 márciusától többször lopott Körösladányban, munkaadója házából. A nő több százezer forintot vitt már magával. Takarítani járt a férfihoz, és amikor egyedül maradt az ingatlanban, magához vette a pénzt. A rendőrkapitányság nyomozói lopás elkövetésével gyanúsítják a körösladányi nőt, és büntetőeljárást indítottak ellene.

Forrás: police.hu

 
 
 

További programok »

FEL