Békéscsabai drogériából is lopott a parfümökre szakosodott pár

2018. január 9. 14:08 | behir.hu

Az esztergomi járási ügyészség nagyobb értékre, üzletszerűen elkövetett lopás bűntette miatt emelt vádat azzal az előzetes letartóztatásban lévő 35 éves férfival, és a szabadlábon lévő 34 éves élettársával szemben, akik parfümök lopására szakosodtak - írják az ügyészség oldalán.

A férfi és a párja rendelkezett egy speciálisan kialakított, többrétegű alufóliával bélelt válltáskával, amelyet a lopások elkövetéséhez használtak azért, hogy az eltulajdonított termékek áruvédelmi eszközei a kijáratnál ne csipogjanak. A férfi és a nő 2017. január és június között esztergomi, gödöllői, békéscsabai, illetve budakeszi drogériákból lopott parfümöket úgy, hogy azokat a táskájukba rejtették, majd fizetés nélkül távoztak.

A pár közel kétmillió forint értékben, összesen hatvanhat darab parfümöt tulajdonított el. Az elkövetők büntetőjogi felelősségéről az esztergomi járásbíróság dönt.

 

További programok »

Itthon

Városi gyereknap a Munkácsy Negyedben – galériával

A gyereknapi körtúránkat a Csabagyöngyében kezdtük Évi tündér megnyitójával, majd bejárva a helyszíneket láttuk, hogy a Munkácsy Mihály Múzeum, a Békés Megyei Könyvtár, a Munkácsy Emlékház és a Napsugár Bábszínház is színes programokkal várta a családok seregét.
18:50
FEL