Bemutatkoznak a Csabai Garabonciás Napok diákpolgármester-jelöltjei

2019. augusztus 28. 09:44 | behir

Indul Békéscsaba legnagyobb ifjúsági megmozdulása, a Csabai Garabonciás Napok.

Az 1992 óta megrendezett Csabai Garabonciás Napokon minden évben fiatalok ezrei vesznek részt. A rendezvény programjai a város szinte minden pontján zajlanak: oktatási és kulturális színtereken, Békéscsaba közterein, főterén. A programsorozat idén szeptember 29-én indul és 5 napon keresztül tart.

A rendezvény központi eleme a diákpolgármesterválasztás és az azt megelőző választási kampány. A középiskolások 5 teljes napig felforgatják a várost és igazi választási hangulatot varázsolnak Békéscsabára.

Az elmúlt napokban a szervezők az egykori diákpolgármester-jelöltek névsorait, a Csabai Garabonciás Napok programjait és a rendezvényekről szóló tudósításokat szedték egy csokorba, egyúttal keresni kezdték az eddigi 217 jelöltet – erről itt írtunk korábban.

A mappába – amelyben ott vannak a Békéscsabai Médiacentumhoz tartozó Csabai Mérleg egykori cikkei is – idekattintva lehet betekinteni.

A szervezők a programsorozat Facebook oldalán közreadták a diákpolgármester-jelöltek névsorát, az aspiránsok kampányígéreteit ide kattintva olvashatják el

 

A Csabai Garabonciás Napok 2019-es diákpolgármester-jelöltjei

A Csabai Garabonciás Napok 2019-es diákpolgármester-jelöltjei

További programok »

FEL