Behir.hu – VB tipp-párbaj (9.): Javíthatnak a brazilok

Folytatódik az év legnagyobb sporteseménye, a labdarúgó-világbajnokság, melynek először ad otthont Oroszország. A vb-láz elérte a behir.hu szerkesztőségét is. Két kolléga nem bírt magával és úgy döntött, hogy tipp-párbajt indít a bajnokság mind a 64 mérkőzésére. A két lelkes munkatárs Kovács Dávid, a 7.Tv egyik sportkommentátora és Diós Zsolt, a Zöld7 egyik szerkesztője. A tippjeiket napi rendszerességgel közöljük és az állást is. Szabályok: az eredmény eltalálása 1 pontot, a pontos végeredmény eltalálása 3 pontot ér.

A torna 8. napján Dávid kolléga pontosan eltalálta a dán-ausztrál meccs végeredményét és elhúzott. Az állás: Kovács Dávid – Diós Zsolt 19:15

 

Nézzük a kilencedik nap mérkőzéseit:

Brazília – Costa Rica

Kovács Dávid: A közép-amerikaiaknak nincs szerencséjük, mert a svájciak ellen botlást ellenük feledtetik majd a brazilok. Ráadásul Costa Rica nem feltétlenül az a csapat, amely beáll és őrzi a döntetlent, úgyhogy többgólos sikert várok Neymaréktól. Tipp: 3:0.

Diós Zsolt: Ha a brazilok kiheverik az argentinok kudarca okozta örömet akkor hozzák a kötelezőt. Szerintem a csapattársak éjszaka megeszik Neymar haját és jóllakottan gurítanak kettőt Navasnak, ha nem ő véd, akkor négyet. De ő véd. Tipp: 2:0.

 

Nigéria – Izland

Kovács Dávid: Az argentinon vereségével mindkét csapat előtt felcsillant a remény a továbbjutásra, a kérdés az, hogy ki él ezzel a lehetőséggel. Szerintem egyik csapat sem lép előre nagyot, így az utolsó fordulóra marad a döntés. Tipp: 1:1.

Diós Zsolt: Izland ikszelt Argentínával, Nigéria kikapott a horvátoktól. Mindkettőjüknek győzni kell, ha tovább akarnak jutni. A Szupersasoknak a saját kezükben a sorsuk, ezért ma győzni fognak. Tipp: 2:1.

 

Szerbia – Svájc

Kovács Dávid: Nagy csata várható, hiszen a brazilok melletti továbbjutó helyről is dönthet az összecsapás. A svájciak szervezettebb csapatot alkotnak, a szerbeknek a lábuk megvan a sikerhez, de fejben nem lesznek elég jók. Tipp: 1:2.

Diós Zsolt: A szerbek tudják, hogy nem hagyhatják az utolsó körre a továbbjutást és ma reggel is vérrel kevert szamócaturmixot kaptak, ezért két vállra fektetik a kornflékszt reggeliző svájciakat. Tipp: 2:1.

 

Megosztás:

Címke: , ,