Behir.hu – VB tipp-párbaj (7.): Pályán teljes Ibéria és Uruguay

2018. június 20. 13:36 | Kovács Dávid

Folytatódik az év legnagyobb sporteseménye, a labdarúgó-világbajnokság, melynek először ad otthont Oroszország. A vb-láz elérte a behir.hu szerkesztőségét is. Két kolléga nem bírt magával és úgy döntött, hogy tipp-párbajt indít a bajnokság mind a 64 mérkőzésére. A két lelkes munkatárs Kovács Dávid, a 7.Tv egyik sportkommentátora és Diós Zsolt, a Zöld7 egyik szerkesztője. A tippjeiket napi rendszerességgel közöljük és az állást is. Szabályok: az eredmény eltalálása 1 pontot ér, a pontos végeredmény eltalálása 3 pontot.

Fekete napja volt tegnap tippelőinknek, egyetlen ponttal sem gazdagodtak, így a hatodik nap után az állás változatlan: Kovács Dávid – Diós Zsolt 12:11

Nézzük a hetedik nap mérkőzéseit:

Portugália - Marokkó

Kovács Dávid: Ronaldónak a szezon közben is mindegy volt, hogy a Juventus, a Bayern München vagy éppen a Real Madrid az ellenfél, a vb-n a spanyolok ellen is szerzett három találatot. Ez jót tehetett az amúgy sem alacsony önbizalmának, így folytathatja a harcot a gólkirályi címért. Tipp: 2:0.

Diós Zsolt: A többi sztárral ellentétben Ronaldo figyelt és a fogkeféje mellé odacsomagolta a góllövő cipőjét is, amit ma is felvesz. Hiába van néhány tehetséges marokkói játékos, Atlasz oroszlánjai nem ma fognak felébredni. Tipp: 3:1.

 

Uruguay – Szaúd-Arábia

Kovács Dávid: Az uruk sztárcsatárai „pihentek” a nyitó körben, most azonban ideje elkezdeni a gólgyártást. Ehhez éppen ideális ellenfél következik, a szaúdiak az első forduló alapján az egyetlen csapat, amely kilóg a mezőnyből, méghozzá lefelé… Magabiztos dél-amerikai sikerrel jöhet majd az uruguayi-orosz csoportdöntő! Tipp: 2:0.

Diós Zsolt: Az uruk kiszenvedték a győzelmet Egyiptom ellen, a szaúdiak pedig a kezdőnapon előétel voltak Putyin aznapi vacsorájához. A Suárez-Cavani duó ma nem kegyelmez, mert nem hagyhatják az utolsó fordulóra a döntést. Kíváncsian várjuk Tábarez mester mankóival bemutatott produkcióját is. Tipp: 3:0.

 

Irán - Spanyolország

Kovács Dávid: Úgy tűnik Hierro észrevétlenül vette át a karmesteri pálcát, mintha misem történt volna a vb-bemutatkozás előtt két nappal… A spanyolok szerencséjére ezúttal nem lesz zseni a túloldalon, így a magabiztos játék és a három rúgott gól ma bőven elég lesz a győzelemhez. Tipp: 1:3.

Diós Zsolt: A spanyoloknál rendben van minden, a játékosok most már felismerik Hierro szövetségi kapitányt, így nem lesz akadálya annak, hogy átgázoljanak az egyelőre csoportelső Iránon. Tipp: 0:3.

További programok »

FEL