Behir.hu – VB tipp-párbaj (13.): Az argentinok az életükért játszanak

2018. június 26. 15:47 | Diós Zsolt

Folytatódik az év legnagyobb sporteseménye, a labdarúgó-világbajnokság, melynek először ad otthont Oroszország. A vb-láz elérte a behir.hu szerkesztőségét is. Két kolléga nem bírt magával és úgy döntött, hogy tipp-párbajt indít a bajnokság mind a 64 mérkőzésére. A két lelkes munkatárs Kovács Dávid, a 7.Tv egyik sportkommentátora és Diós Zsolt, a Zöld7 egyik szerkesztője. A tippjeiket napi rendszerességgel közöljük és az állást is. Szabályok: az eredmény eltalálása 1 pontot, a pontos végeredmény eltalálása 3 pontot ér.

A 12. játéknapon a pályára lépő mind a nyolc csapat kibabrált kollégáinkkal. Így nem változott semmi, az állás: Kovács Dávid – Diós Zsolt 28:25.

 

Nézzük a tizenharmadik nap mérkőzéseit:

 

Dánia - Franciaország

Kovács Dávid: A dánoknak egy döntetlen elég a továbbjutáshoz, a franciák pedig azért figyelnek majd arra, hogy a csoportelsőséget ne veszítsék el. Tipp: 1:1.

Diós Zsolt: A dánok combjukhoz szigetelőszalagozott Sokol rádióval lépnek pályára, hogy kövessék a másik meccs állását. De nem lesz gond, ezért ez egy barátságos európai iksz lesz. Tipp: 1:1.

 

Ausztrália - Peru

Kovács Dávid: A peruiak játékuk alapján többet érdemeltek volna ezen a vb-n, de a kapu előtt nem igazán remekeltek. A ausztrálok csak győzelem esetén reménykedhetnek a továbbjutásban. Tipp: 2:1.

Diós Zsolt: Amennyiben a Kenguruk nyernének, akkor pontszámban beérnék a dánokat és esélyük lenne a továbbjutásra. De ez nem így lesz, mert a meg nem értett anyakönyvvezetőknek öltöző peruiak bedarálják őket. Tipp: 1:2.

 

Izland - Horvátország

Kovács Dávid: Az izlandiaknak az argentinok elleni bravúros döntetlen után sok babér már nem terem ezen a vb-n. A horvátok tartalékos összeállításban is behúzzák a meccset és 100 százalékos teljesítménnyel folytatják a szereplésüket. Tipp: 1:2.

Diós Zsolt: A nagyon rokonszenves Izland, akkor juthat tovább, ha lefekszik neki Horvátország, de akkor az abroszosok elveszítenék azt a szimpátiát, amit eddig kivívtak maguknak. Nem teszik, mert tudják, hogy mi az a fair play, a nagyágyúkat pihentetve is döntetlenre hozzák a mérkőzést. Tipp: 1:1.

 

Nigéria - Argentína

Kovács Dávid: Az argentin csapatnál úgy hírlik, hogy Sampaoli kapitány ugyan leülhet a kispadra, de a kezdőt a játékosok rakják össze. Ez sokat is segít a dél-amerikaiaknak és nagy nehezen kiharcolják a továbbjutást. Bár ilyen játékkal a folytatásban hosszú útra nem számíthatnak. Tipp: 1:2.

Diós Zsolt: Az nem kérdés, hogy nyernek az argentinok, mert ha nem, akkor kérniük kell Putyintól az orosz állampolgárságot és az életre szóló, legalább 11 tagú személyi testőrséget. De erre nem lesz szükség, mert izzadva, de megverik Nigériát és továbbjutnak. Tipp: 1:3.

 

További programok »

Sport

Éjszakai fogathajtó verseny Füzesgyarmaton

Az eddigi hagyományokhoz híven idén is megrendezésre kerül 2019. augusztus 19-én a Szent István Napi Lovas Vigadalom néven ismert éjszakai fogathajtó verseny Füzesgyarmaton, a Gergely tanyán, amelyet idén is sok egyéb programmal színesítenek a szervezők.
2019. augusztus 12. 02:02
FEL