Behir.hu – VB tipp-párbaj (10.): Lépéskényszerben a németek

2018. június 23. 14:01 | Diós Zsolt

Folytatódik az év legnagyobb sporteseménye, a labdarúgó-világbajnokság, melynek először ad otthont Oroszország. A vb-láz elérte a behir.hu szerkesztőségét is. Két kolléga nem bírt magával és úgy döntött, hogy tipp-párbajt indít a bajnokság mind a 64 mérkőzésére. A két lelkes munkatárs Kovács Dávid, a 7.Tv egyik sportkommentátora és Diós Zsolt, a Zöld7 egyik szerkesztője. A tippjeiket napi rendszerességgel közöljük és az állást is. Szabályok: az eredmény eltalálása 1 pontot, a pontos végeredmény eltalálása 3 pontot ér.

A torna 9. napján mindkét kollégának volt egy pontos és egy pontatlan találata, így csak a pontszámok változtak, az arány maradt. Az állás: Kovács Dávid – Diós Zsolt 23:19.

 

Nézzük a tízedik nap mérkőzéseit:

Belgium - Tunézia

Kovács Dávid: Egy félidő jó játék is elég volt a jó belga bemutatkozáshoz. Ez a teljesítmény a második körben is elég lehet a könnyed győzelemhez. Tipp: 2:0.

Diós Zsolt: A belga világválogatottnál egy gyenge pozíció van. A szövetségi kapitányé, de ma még ez sem számít, később igen. Focizgatnak és rúgnak négyet. Tipp: 4:0.

 

Dél-Korea - Mexikó

Kovács Dávid: A mexikóiak gyors játékát Dél-Korea sem bírja majd követni. Egy ilyen győzelem után illik lendületből behúzni a kötelezőt. Tipp:0:1.

Diós Zsolt: A közép-amerikai csapat vérszemet kapott a regnáló világbajnok legyőzésétől és megmutatják, hogy a későbbiekben is számolni kell velük. Vagyis a mexikói sörgyárak fognak ma extraprofitot termelni. Tipp: 1:2.

 

Németország - Svédország

Kovács Dávid: A svédeknek nem lesz szerencséjük, mert egy felpaprikázott német csapattal találkoznak és nem lesz esélyük a pontszerzésre. Löw mester tudja, hogy mi a megoldás ebben a szorult helyzetben, úgyhogy javít a Nationalelf. Tipp: 2:0.

Diós Zsolt: Vasárnap óta a németeken gúnyolódik a világ, de most visszavágnak. Joachim Löw egyenként megmosta minden játékosa, de még a szakmai stáb tagjainak is a fejét és elrendezte odabent a gondolatokat. Egyet ma is kapnak, de hárommal válaszolnak. Tipp 3:1.

 

További programok »

FEL