Bécsben mutatkozik be a Made in Hungária

2022. május 21. 13:38 | behir.hu

Fenyő Miklós-Tasnádi István Made in Hungária című musicaljét hallhatja az, aki ellátogat a bécsi Praterbe május 22-én vasárnap, az előadás 17 óra 30 perckor veszi kezdetét – minderről a Jókai színház adott tájékoztatást.

Az Ausztriai Magyar Szervezetek Kerekasztala által szervezett AchtUngarn a magyar műveltség nyolc területére: a folklórra, a művészetre, a tudományra, a történelemre, a gasztronómiára, a sportra, a zenére és a kultúrára hívja fel szomszédaink figyelmét, az esemény fővédnöke Nagy Andor, hazánk bécsi nagykövete – áll a kulturális intézmény közleményében.

Hozzáteszik: a kétnapos, Magyarországot bemutató fesztiválon a csabai lesz az egyetlen színházi fellépő, a békéscsabai teátrum művészeinek fellépése lesz a záróesemény.

A Made in Hungária szereplőgárdájából Ormándy M. Keve, Nagy Róbert, Kiss Viktória, Puskás Dániel, Király M. Alexandra, Szász Borisz, Laszkó Viktor, valamint Berndt Richárd szh., Bartus Botond szh. és Márki Szabina mutatkoznak be Bécsben. A csapatot a Viharsarok Táncszínház művészei erősítik: Mlinár Péter, Gáspár Bendegúz, Fazekas Döníz, Földes Roxána, Oláh Dániel és Tóth Luca.

További programok »

FEL