Balesetnél helyszíneltek a rendőrök a megye több pontján

Békés megyében február 4-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Ahogyan arról korábban hírt adtunk két halálos közlekedési baleset is történt Békés megyében. Mezőkovácsháza külterületén, 8 óra 15 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik autó utasa olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A mentők mindkét jármű vezetőjét súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Békéscsaba külterületén, 19 óra 30 perc körül egy kerékpáros nő nem adott elsőbbséget egy személyautónak és összeütköztek. A balesetben a békéscsabai nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Békésen, a Szánthó Albert utca és a Fábián utca kereszteződésében, 5 óra 45 perc körül egy személygépkocsi nem biztosított elsőbbséget és nekiütközött egy kerékpáros nőnek, aki elesett és könnyű sérülést szenvedett.

Orosházán, az Október 6. utcában, 14 óra 45 perc körül szintén egy személyautó és egy kerékpáros nő ütközött össze. A nő könnyebben megsérült.

Megosztás:

Címke: , , ,