Három baleset, két könnyű, egy súlyos sérült

2017. október 17. 11:56 | behir

Békésszentandráson, Békéscsabán és Köröstarcsán helyszíneltek a rendőrök – tájékoztatott közleményében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A 44-es számú főúton, Békésszentandrás külterületén október 16-án, 6 óra 30 perc körül összeütközött két személyautó. A mentők az egyik jármű vezetőjét súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Békéscsaba külterületén október 16-án, 14 óra 15 perc körül szintén két személygépkocsi ütközött össze. A balesetben az egyik autó vezetője könnyebben megsérült.

Köröstarcsán, október 17-én, 1 óra előtt néhány perccel egy személyautó megcsúszott, lesodródott az útról, szalagkorlátnak ütközött és felborult. Az autó vezetője, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan vezetett, az elsődleges orvosi vizsgálatok eredménye szerint könnyű sérülést szenvedett.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Két Békés megyei fürdő vesz részt a Strandok éjszakáján

Július 26-án tartják a Strandok éjszakáját, a 10. évét ünneplő rendezvényhez idén több mint 40 fürdő csatlakozott országszerte – mondta el a szentendrei V-8 Uszoda és Szabadidő Központban tartott keddi sajtótájékoztatón Boros László Attila, a Magyar Fürdőszövetség elnöke.
2019. július 16. 16:05
FEL