Három baleset, két könnyű, egy súlyos sérült

2017. október 17. 11:56 | behir

Békésszentandráson, Békéscsabán és Köröstarcsán helyszíneltek a rendőrök – tájékoztatott közleményében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A 44-es számú főúton, Békésszentandrás külterületén október 16-án, 6 óra 30 perc körül összeütközött két személyautó. A mentők az egyik jármű vezetőjét súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Békéscsaba külterületén október 16-án, 14 óra 15 perc körül szintén két személygépkocsi ütközött össze. A balesetben az egyik autó vezetője könnyebben megsérült.

Köröstarcsán, október 17-én, 1 óra előtt néhány perccel egy személyautó megcsúszott, lesodródott az útról, szalagkorlátnak ütközött és felborult. Az autó vezetője, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan vezetett, az elsődleges orvosi vizsgálatok eredménye szerint könnyű sérülést szenvedett.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Magyarország az élmezőnyben jár a kiberbiztonság területén

A verseny első fordulója tavasszal, egyéni megmérettetés keretében zajlott le, a szervezők azonban kíváncsiak voltak arra is, hogy ezek a fiatalok hogyan teljesítenek csapatban – tájékoztatott Bor Olivér, a Nemzeti Kiberbiztonsági Intézet sajtóreferense az M1 Ma Este című műsorában.
09:10
FEL