Balesetek Újkígyóson, elfogás Battonyán és Lőkösházán

2018. október 12. 11:23 | behir

Békés megyében, 2018. október 11-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Újkígyóson, az Újköz utcában, 13 óra 45 perc körül egy motorkerékpárral közlekedő férfi hátulról nekiütközött egy kerékpáros nőnek. Mindketten elestek és könnyű sérülést szenvedtek. Szintén Újkígyóson, a Fő utcán, 18 óra 30 perc körül elesett és súlyosan megsérült egy kerékpáros nő, aki a gyanú szerint ittasan közlekedett.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei október 11-én, 10 óra 15 perc körül elfogtak egy battonyai férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. A 28 éves G. Zoltán a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen október 12-én, 3 óra 45 perc körül a rendőrök elfogtak egy román férfit. A 32 éves B. Sorin ellen az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányság testi sértés miatt adott ki elfogatóparancsot. A férfit előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatják.

További programok »

Itthon

Okos eszközök uralma – digitális önvédelem, tudatosság az internet birodalmában

A Mathius Corvinus Collegium (MCC) soron következő békéscsabai előadásán górcső alá vették a digitális világ térnyerését. Az előadásban kiemelték, hogy az internet miként szippantja be a gyerekeket és a felnőtteket, akik ezáltal elvesztik kapcsolatukat a valósággal. Az előadók hangsúlyozták a digitális önvédelem megvalósítását, illetve azt, hogy miként is lehet elhárítani az internet káros hatásait.
18:02
FEL