Balesetek és szabálysértés miatt intézkedtek a Békés megyei rendőrök

2020. november 26. 10:52 | behir

Orosházán és Békéscsabán közlekedési balesetnél helyszíneltek, Sarkadon szabálysértés miatt intézkedtek a rendőrök szerdán.

Egy személygépkocsi letért az útról és oszlopnak ütközött Orosháza külterületén november 25-én, 8 óra 30 perc körül. A balesetben a jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán, az Orosházi úton 10 óra 30 perc körül egy segédmotoros-kerékpárral közlekedő férfi nekiütközött egy autónak. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján.

Fél órával később szintén Békéscsabán, a Mednyánszky utca és a Luther utca kereszteződésében tehergépkocsi kerékpárost ütött el. A kerékpáros nő, aki egy gyalogos-átkelőhelyen akart áthajtani, elesett és súlyosan megsérült.

 

Baleset Békéscsabán 2020.11.25.-én. Forrás: police.hu

 

Sarkadon, a Kossuth utcából november 25-én, 11 óra körül előállítottak a rendőrök egy sarkadi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a rendőrség eltiltotta a járművezetéstől. A Sarkadi Rendőrkapitányság a 25 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.  

FEL