Baleset, lopás, kábítószer birtoklása - a szilveszter rendőrségi mérlege

2016. január 1. 16:00 | Mikóczy Erika

Kerékpáros Kétegyházán szenvedett súlyos sérüléssel járó balesetet. Lopás miatt szabálysértési őrizetbe vétel és kábítószer birtoklása Békéscsabán.

Békés megyében 2015. december 31-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Kétegyháza belterületén 13 óra 30 perc körüli időben személygépkocsi kerékpárossal ütközött össze, aki elesett és súlyos sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt szabálysértési őrizetbe vett egy körösladányi férfit. Cs. Dezsőt a járőrök 2015. december 31-én este értek tetten, aki egy helyi szórakozóhely egyik asztaláról ellopott egy üveg italt.  A 31 éves férfit a rendőrök előállították a kapitányságra és három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt indított eljárást két csorvási férfi ellen. A 27 éves férfiakat 2016. január 1-jén hajnalban Békéscsabán igazoltatták a rendőrök. Az ellenőrzés során Sz. Róbert személygépkocsijának kesztyűtartójából egy tasakban kábítószer gyanús fehér por került elő, valamint a velük szemben alkalmazott kábítószeres gyorsteszt pozitív eredményt mutatott. Sz. Róbertet és N. Tibort előállították a kapitányságra, akiket a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki.

FEL