Baleset, lopás és drogbirtoklás miatt is intézkedtek a rendőrök

2021. február 6. 10:37 | behir.hu

Gyulán balesetnél helyszíneltek, Eleken kábítószer birtoklása, Békéscsabán pedig lopás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Ahogy azt tegnap megírtuk, Gyula külterületén összeütközött három személygépkocsi. A mentők az egyik jármű vezetőjét súlyos, míg a másik két autóst könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.  

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei előállítottak egy eleki férfit, aki a gyanú szerint korábban kábítószert fogyasztott, amelyet a nála végzett gyorsteszt is megerősített. Ezért a nyomozók kábítószer birtoklása gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást a 25 éves férfi ellen. A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja, hogy a férfi milyen tiltott szert fogyaszthatott.

Békéscsabán a rendőrök elfogtak egy vésztői férfit. A gyanú szerint az 58 éves férfi 2021. január 25-én az egyik békéscsabai lottózóból ellopott egy pénztárcát, amelyet a tulajdonosa egy asztalon felejtett. A tárcában iratok, bankkártya és több tízezer forint volt. A nyomozók a férfit lopás elkövetésével gyanúsítják és büntetőeljárást indítottak ellene.

További programok »

Gyula

FEL