Baleset és ittas vezetés miatt intézkedtek a rendőrök Békéscsabán

2019. augusztus 25. 09:32 | behir

Balesetnél helyszíneltek és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Békéscsabán.

Békés megyében, augusztus 24-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, az Andrássy úton, augusztus 24-én 7 óra 45 perc körül megcsúszott és elesett egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi. A mentők a jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Fotó: Sipos Gábor

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök  augusztus 24-én 8 óra 45 perc körül Békéscsabán, a Körösi utcában.  Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A telekgerendási férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu

 

További programok »

Itthon

Közös kerékpározással hívták fel a figyelmet a biztonságos közlekedésre

Az Autómentes Nap délutánján több, mint száz kerékpáros hívta fel a figyelmet a biztonságos és környezetbarát közlekedési formára. Békéscsaba önkormányzata a Fenntartható Térségért Alapítvánnyal együttműködve azzal a céllal szervezett motorokkal biztosított felvonulást, hogy népszerűsítse a kerékpározást.
2019. szeptember 22. 19:05
FEL