Baleset, ittas vezetés és közokirat-hamisítás miatt intézkedtek a rendőrök

2020. május 19. 11:56 | behir

Mezőkovácsházán balesetnél helyszíneltek, Békéscsabán ittas járművezetés gyanúja miatt, Gyulán közokirat-hamisítás miatt intézkedtek a rendőrök Békés megyében.

Mezőkovácsháza külterületén, 2020. május 18-án 16 óra körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik autó vezetője és utasa könnyebben megsérült. A baleset okát és körülményeit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Fotó: police.hu

 

Békéscsaba külterületén, 2020. május 18-án 18 óra 30 perc körül árokba csúszott és fának ütközött egy személygépkocsi. A balesetben senki nem sérült meg, de a jármű vezetője a gyanú szerint ittas volt. A rendőrök a férfit előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol ittas járművezetés miatt büntetőeljárás, és azért, mert soha nem volt jogosítványa, szabálysértési eljárás indult ellene.

A Gyula Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 2020. május 18-án 14 óra körül előállítottak egy román állampolgárt. A férfi személygépkocsival kilépésre jelentkezett, az ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy az autó forgalmi engedélyében a műszaki érvényességi időt átírták. A 31 éves férfi ellen a Gyulai Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Forrás: police.hu

További programok »

FEL