Baleset és ittas vezetés a megye útjain

2019. május 13. 11:02 | behir

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset, ittas járművezetés és jármű önkényes elvétele bűncselekmények gyanúja miatt történt rendőri intézkedések.

Mezőkovácsházán, a Kossuth Lajos utcában, 2019. május 12-én 18 óra 15 perc körül egy személygépkocsi elütött egy ötéves gyermeket. A kisfiú egy álló autó takarásából szaladt ki az úttestre és az elsődleges információk alapján könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Oszlopnak ütközött egy tehergépkocsi 2019. május 12-én 20 óra 15 perc körül Orosházán, a Szilágyi Erzsébet utcában. A balesetben a jármű vezetője, aki egyedül volt a teherautóban, nem sérült meg. A rendőri intézkedéskor kiderült, hogy a tehergépkocsi annak a cégnek a tulajdona, ahol a férfi dolgozik. A férfi főnöke azonban nem adott engedélyt az alkalmazottnak arra, hogy használja a járművet. Az Orosházi Rendőrkapitányság a 37 éves orosházi férfi ellen jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. május 12-én 8 óra körül Békéscsabán, a Móricz Zsigmond utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett ittasságot az alkoholszonda. A férfit a rendőrök előállították orvosi vizsgálatra, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

 

Forrás: police.hu

FEL