Baleset és ittas járművezető miatt intézkedtek a rendőrök

2019. június 2. 10:39 | behir

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset Kondoros külterületén és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés a gyulai közúti határátkelőhelyen.

A 44-es számú főúton, Kondoros külterületén, 2019. június 1-jén 19 óra 30 perc körül összeütközött két személygépkocsi. Az egyik autó egy jobbra ívelő kanyarban megcsúszott, átsodródott a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol a hátuljával nekiment a szemből érkező másik járműnek. A balesetben a vétlen gépkocsivezető sérült meg, sérülése az elsődleges információk alapján nem súlyos. 

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy román férfit 2019. június 1-jén a gyulai közúti határátkelőhelyről. A férfi személygépkocsit vezetett és belépésre jelentkezett, Kétegyházára tartott. Az ellenőrzését végző határrendészek megszondáztatták és a légalkoholmérés eredménye pozitív lett. A Gyulai Rendőrkapitányságon végzett újabb mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a 47 éves férfi ellen büntetőeljárás indult. 

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL